post@bacco.no +47 906 40969

Bacco AS utvikler og produserer en serie merkemaskiner. Vi leverer både helautomatiske og manuelle maskiner. Våre maskiner er primært konstruert for fiskeindustrien, men vi har leveranser til annen næringsmiddelindustri.
Vi kan tilpasse våre maskiner, om dere har spesielle behov.

BaccoTag-F

BaccoTag-F er en  helautomatisk merkemaskin og sporbarhetssystem for flat fisk og fileter. Fiske som klippfisk, kveite, flyndre og fileter med skinn. Maskinen er konstruert for installasjon i grader, men kan også brukes som en separat merkemaskin.

BaccoTag-S

BaccoTag-S er en  helautomatisk merkemaskin og sporbarhetssystem for porsjonsstørrelse fisk som seabream, seabass og ørret etc. Maskinen er konstruert for installasjon i grader, men kan også brukes som en separat merkemaskin.

BaccoTag-L

BaccoTag-L er en  helautomatisk merkemaskin og sporbarhetssystem for stor rund fisk som laks, seabass, barramundi etc. Fiskestørrelse 100 g til 10 kg. Maskinen er konstruert for installasjon i grader, men kan også brukes som en separat merkemaskin.

HandTag

HandTag er en håndholdt manuell merkemaskin for alle typer fisk, rund fisk eller fileter med skinn. Maskinen fester en ferdigtrykt merkelapp til fisken med ett lite plastanker. Både etiketter og festeanker ligger klart i maskinen så merkingen kan gjøres med en hånd. Merkehastigheten er 30 fisk pr minutt.